„U” Olimpia Cluj a ratat calificarea în fazele eliminatorii ale UEFA Women’s Champions League

Campioana României, „U” Olimpia Cluj, a ratat calificarea în fazele eliminatorii ale UEFA Women’s Champions League, după ce a fost învinsă de campioana Ucrainei şi gazda turneului, WFC Kharkiv-1, scor 3-1

Ucrainiencele au fost cele care au deschis scorul pe tabelă, în minutul 36, prin Nadiia Kunina, care a scăpat singură cu portarul, a şutat la colţul lung şi a înscris, 1-0, stabilind scorul pauzei.

În partea secundă, Kharkiv-1 a majorat diferenţa prin Daryna Apanaschenko, care a reluat o minge de la marginea careului direct în poartă, lăsând-o pe Selena Babb fără replică, 2-0. Norocul nu a fost de partea Olimpiei în această partidă, trupa lui Mirel Albon rămânând fără două jucătoare de bază, Voicu şi Neacşu s-au accidentat şi au fost scoase pe targă.

Campioana Ucrainei a mărit avantajul prin Apanaschenko cu o lovitură de cap, 3-0 (70), iar „olimpicele” au reuşit şi ele să înscrie golul de onoare în minutul 72, 3-1. Clujencele au fost ieşit mai mult la joc, au avut o evoluţie mult mai curajoasă, dar nu au reuşit să concretizeze ocaziile şi au ratat calificarea în fazele eliminatorii ale UEFA Women’s Champions League.

„U” Olimpia Cluj a trimis în teren următoarea formulă:

Selena Babb – Mara Bâtea, Teodora Meluţă (C), Melinda Nagy, Cassidy Benintente, Oana Negrea, Mihaela Ciolacu, Maria Neacşu, Andreea Voicu, Cristina Carp, Phoenetia Browne.

Antrenor: Mirel Albon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.