UBB Cluj, în finala Harvard International Consulting Competition

Studenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai vor fi prezenţi, în premieră, în data de 22 aprilie 2017, în finala Harvard International Consulting Competition, o competiţie internaţională de studii de caz în domeniul managementului.

Echipa formată din studenţii Éltes Rita, Géger Gyopár, Kelemen Kincső, Deák Péter şi Szabó Norbert, coordonaţi de conf. univ. dr. Szász Levente, conf. univ. dr. Györfy Lehel și asist. drd. Rácz Béla Gergely au trecut cu succes, în data de 5 aprilie 2017, de etapa de calificare a competiţiei, în cadrul căreia au elaborat o strategie privind introducerea unui serviciu „ultra low-cost” pentru compania aeriană Delta Air Lines.

Organizată de Harvard College Consulting Group din cadrul Harvard University, etapa finală a competiţiei va reuni, în data de 22 aprilie 2017, la Cambridge, MA (USA), echipe studenţeşti de la cele mai importante universităţi ale lumii, oferindu-le studenţilor, pe lângă premii, şansa de a intra în contact cu reprezentanţii altor universităţi, dar şi cu angajatori de top.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.