UBB Cluj își deschide porțile pentru o nouă generație de studenți

La fel ca în fiecare an, Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) își deschide porțile în luna iulie pentru o nouă generație de studenți. Cei care vor dori să urmeze cursurile uneia dintre cele mai importante universități din România au la dispoziție 21 de facultăți cu peste 2500 de programe de studii la nivel de licență.

ubb

Oferta de studii din cadrul UBB răspunde pe deplin nevoilor absolvenților de liceu, fie că vin de la un profil real, uman sau vocațional.

Brandul UBB înseamnă recunoaștere internațională, prestigiu, tradiție și excelență, iar cei care aleg să devină parte a acestui brand vor beneficia de o pregătire universitară de cea mai bună calitate.

Universitatea Babeș-Bolyai are parteneriate cu universități de top din Europa, ceea ce înseamnă că studenții pot beneficia de burse de studii la aceste universități și pot participa la diverse proiecte de cercetare cu vizibilitate internațională.

De asemenea, cei care aleg UBB vor beneficia de peste 5.200 de locuri de cazare în cămine moderne, zone de agrement și baze sportive la standarde occidentale.

Pe lângă experiența strict academică, studenția la UBB te aduce în Cluj-Napoca, orașul Capitală Europeană a Tineretului, un spațiu al culturii, inovației, distracției și oportunităților de dezvoltare profesională.

Pentru informații concrete despre oferta educațională, cei interesați pot intra pe pagina web a Universității Babeș-Bolyai, la secțiunea Admitere (http://admitere.ubbcluj.ro/).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.