Uitate de administrația locală, două chioșcuri de ziare de pe Eroilor au ajuns într-o stare de degradare! FOTO

În timp ce reprezentanții administrației locale se laudă fest cu dezvoltarea centrului orașului, două dintre chioșcurile moderne de ziare, instalate pe Bulevardul Eroilor, au ajuns o pată neagră pe imaginea centrului frumos cosmetizat de către Primăria Cluj-Napoca.

Suntem în luna iunie 2019, trec zilelele, trec lunile, trec anii, iar cele două chioșcuri au ajuns să se degradeze pe zi ce trece, fiind folosite pe post de spațiu unde pasionații de grafitti își arată talentul.

Mizerabile, prăfuite și pline de mâzgălituri, cele două tonete noi și moderne de unde clujenii și turiștii care ne vizitează orașul ar fi trebuit să își cumpere ziare sau suveniruri, nu sunt altceva decât niște obiecte de decor urban inutile care strică estetica bulevardului Eroilor – un adevărat magnet pentru străini.

Din când în când, câte un afiș care promovează un eveniment organizat sau sprijinit de primărie mai apare lipit pe geamurile celor două chioșcuri, în rest bate vântul și nimeni nu pare să se înghesuie să le închirieze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.