Ultima zi de înscrieri pentru Day 15 iulie – SHARE THE SKY

Echipa Day 15 organizează în weekend-ul 18-19 iulie, în Parcul Central, la Casino, 2 evenimente deschise tuturor clujenilor, dar și turiștilor!

reach the sky

În primul rând, duminică, pe 19 iulie va avea loc „Day 15 iulie – Reach the Sky”. Un eveniment cu totul deosebit din toate punctele de vedere! Vei avea ocazia să servești o masă gourmet la înălțime, la 50 de metri deasupra orașului, pe o platformă specială, adusă pentru prima dată la Cluj-Napoca de echipa Dinner in the Sky Romania!

Dacă alegi să trăiești această experiență unică, e bine să știi că, la înălțime, vei avea parte și de acompaniamentul LIVE al Alexandrei Violin și de abordarea unică a lumii vinului oferită de somelierul Sergiu Nedelea.

Rezervările pentru „Dinner in the Sky” se mai pot face doar astăzi, 15 iulie, până la ora 23:59 – AICI.

Sâmbătă, 18 iulie, începând cu ora 18:00 – Party in the Sky – Day 15 Iulie

Dacă vrei să experimentezi senzația extremă de a fi în aer la 50 de metri deasupra solului – cât 2 blocuri de 11 etaje, poți participa la concursul online ce se desfășoară pe pagina de Facebook Day 15! Poți câștiga, prin tragere la sorți, 2 locuri pe platforma Dinner in the Sky la petrecere – unul pentru tine și unul pentru un prieten.

Poți câștiga, prin tragere la sorți, 2 locuri pe platforma Dinner in the Sky la petrecere – unul pentru tine și unul pentru un prieten.

ÎNSCRIERILE pentru petrecerea de sâmbătă se încheie astăzi (15 iulie), la ora 23:59 și se mai pot face AICI:

La petrecere te așteaptă:Mișu și Ștefan de la Uzina de Dume

Muzica va fi asigurată de: Le Minion și DJ WicKeD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.