Ultime zile cu reduceri la MOTIVI – Descoperă nouă colecție, în magazinul din Iulius Mall Cluj (P)

Glamour, curaj și feminitate! Sunt cuvintele care definesc noua colecție a brandului Motivi, disponibilă acum în magazinul din Iulius Mall Cluj. În plus, pasionatele de modă se pot bucura de ultimele zile cu reduceri de până la 70% la articolele din colecția de iarnă. 

 Vrei să te bucuri în continuare de promoții pe placul tău? La magazinul brandului de fashion Motivi, situat la parterul Iulius Mall Cluj, sunt ultimele zile cu reduceri la colecția de iarnă. Discounturile ajungpână la 70%, așa că trebuie să te grăbești dacă vrei să îți îmbogățești garderoba cu noi articole.

În plus, Motivi a pregătit pentru iubitoarele de shopping o nouă colecție, definită de conceptulfashionable. Dedicat exclusiv femeilor, Motivi se adresează celor cu o personalitate puternică, atente la detalii și trendurile actuale, care nu se feresc să iasă din tipare. Așa cum și-a obișnuit clientele, noua linie a brandului le propune să fie îndrăznețe, prin piese vestimentare cu imprimeuri și croieli deosebite. Ținute ideale pentru birou, ieșirile cu prietenii în oraș sau o zi obișnuită, care păstrează dedicarea pentrumodă și confort, se regăsesc în colecția de primăvară-vară. Articolele Motivi sunt gândite pentru a oferi un look glam, cu linii feminine, și, totodată, urbansporty.

Vino să descoperi noua colecție Motivi, la parterul Iulius Mall Cluj!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.