Ultimele 5000 de abonamente disponibile la UNTOLD Festival!

UNTOLD Festival, cel mai așteptat festival al anului din România, mai are doar 5000 de abonamente disponibile!

Ultimele 5000 de abonamente

Organizatorii anunță în curând atingerea pragului propus de vânzare al abonamentelor de 4 zile. Veștile bune sunt că ultimele 5000 de abonamente pot fi achiziționate la oferta specială pentru abonamentul PRE-SALE, de doar 259 lei plus taxe în rețeaua Eventim, ofertă de preț ce va fi păstrată până în 21 mai.

„Dorim să oferim posibilitatea unui număr cât mai mare de persoane să se bucure de experiența UNTOLD, motiv pentru care, vom limita vânzarea de abonamente la pragul de 35.000, iar fanii care doresc să-și vadă artiștii preferați o vor putea face achiziționând ulterior bilete de o zi.” menționează Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

Cei mai titrați artiști ai momentului ajung la Cluj-Napoca pe scena de la UNTOLD Festival! AVICII, ARMIN van BUREEN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music, urcă pe aceași scenă pentru prima dată în România între 30 iulie – 2 august. Alături de ei, programul festivalului mai cuprinde peste 150 de artiști internaționali și naționali dintre care amintim: ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

De asemenea, cei interesați mai pot achiziționa până în 21 mai și abonamentul VIP la prețul de 449 lei plus taxe în rețeaua Eventim. Abonamentele asigură accesul în toate cele 4 zile de festival și sunt disponibile în rețeaua Eventim şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară.

Campingul oficial UNTOLD oferă posibilități de cazare pentru 25.000 de persoane în cele 4 zile de festival. Situat în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, în Livada Palocsay, zona de camping va avea o suprafață totală de 95.000 mp, fiind disponibil atât pentru amplasare corturi cât și pentru rulote.

Biletul de acces în camping, valabil pentru cele 4 zile de festival este de 49 de lei + taxe în rețeaua Eventim.ro/persoană, atât pentru cazare în cort cât și pentru rulotă.

Transportul între camping și zona centrală va fi deservit de linii speciale dedicate festivalierilor, iar timpul de deplasare între zone va fi de maxim 20 de minute.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

Banca Transilvania, Banca Oamenilor Intreprinzători din România, este Partener Oficial al acestui festival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.