Ultimele amanunte despre festivalul Delahoya 2014!

Mai multe afise de promovare a festivalului Delahoya, care va avea loc in padurea Hoia, sambata, 5 iulie, au fost sabotate de autori ramasi necunoscuti. Acestia au lipit afise cu „anulat” peste cele ale festivalului, dar organizatorii au comunicat ca festivalul nu este anulat si va avea loc.

„Nu luati in seama glumele proaste sau rautatile unor „actori” pe piata evenimentelor din Cluj care pun afise cu „Afis anulat” peste afisele Delahoya! Festivalul se tine. Se pare ca se tem ca lumea va veni la Hoia, la intoarcerea acasa. Acum se monteaza cortul pentru scena techno/house, maine montam mai departe, de maine va fi soare si totul e ok! Va asteptam!”, au precizat organizatorii Delahoya.

Delahoya, primul festival de muzică electronică din Cluj-Napoca și totodata cel mai longeviv din țară ajunge la ediția cu numărul 18. Este o ediție specială, atât prin faptul că festivalul atinge vârsta majoratului, cât și prin reîntoarcerea în locul unde a început totul: Pădurea Hoia, Cluj-Napoca, un loc special pentru noi și suntem siguri că și publicul se va bucura de reîntoarcerea „acasă”, pe dealul Hoia.

Ca în fiecare an, line-up-ul va fi unul divers și fresh, fiind constituit din DJs și producători de talie mondială, cu sprijinul celor mai în vogă Djs români. Festivalul va debuta vineri, pe 4 iulie, cu o petrecere în club The Shelter, care, practic, va fi warm-up-ul festivalului.

DJ VADIM (Ninja Tune, UK)
LUIGI MADONNA ( Drumcode, Analythic Trail)
FUNKANOMICS (Stamina)
MR GOJU (Muntenegru)
MICHAEL PLACKE (Exquisite Berlin)
SUBGATE (Citadela, Praga)
DANNY MURANO (Subforce Austria)
SENSOR DJ SET (Kult Studio)
HORACE DAN D. (Credo, Skills)
POP KILLERS
DUBASE (Guerilla Outernational)
BLANILLA (Sound of Habib)
JUST D’LIGHT ( Skills Rec. Rec, Audio Mode)
MANKI & STIEB (Breakbeat Romania)
DANNILOV
NDJ
POLIGLOT (The Sound From The Underground)
ZO (Subfeleac Subfeleac)
ROBERTH (Skills Rec.)
PHASE 3 (Electronic Hunt)
AKOS
DIRT FUN
HIGHROLLER
LE MINION
PADRE (Electronic Hunt)
JAHEO
JUNKYSLEEP
FACTOR 44 (Electronic Hunt)
JASPER
SHOCKER
VJ NYX

Compilația Delahoya de anul acesta conține 12 piese compuse de producători din România, Italia sau Germania, abordand stiluri ca techno, house, breaks sau dubstep.

parada delahoya

Traditionala parada de camioane prin centrul orasului porneste sambata, 5 iulie (ora 18:30), din fata Casei de Cultura a Studentilor. Vor fi două camioane cu Djs și petrecăreți care vor defila prin zonele principale ale Clujului și se vor opri în locul unde va avea loc evenimentul principal, pe dealul Hoia.

Line up-ul pentru cele două camioane: Danny Murano, Dirt Fun, Highroller, Jasper, Shocker la Techno Truck, iar la camionul cu muzică Broken Beat vor performa Padre, Factor 44, Le Minion, Jaheyo si Junkysleep.

Traseul paradei: P-ta Pacii, Str. Napoca, Pta Unirii, str. Eroilor, Pta. Avram Iancu, Bd. 21 Decembrie 1989, Str. Memorandumului, Calea Motilor, str. G. Cosbuc, Splaiul Independentei, Pod Hotel Napoca, str. Gen. Eremia Grigorescu, str. Taietura Turcului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.