Ultramaratonistul Robert Hajnal, ambasador msg Maraton Apuseni

Robert Hajnal, unul dintre cei mai titrați ultramaratoniști români, devine ambasador al evenimentului msg Maraton Apuseni.

„Echipa este importanta, joaca un rol crucial. Te ajuta sa te tii de un plan, te incurajeaza. Sprijinul celorlalti e la fel de important ca increderea ta în tine. Ma bucur sa ma alatur echipei msg Maraton Apuseni pe care o apreciez deoarece incearca sa faca din acest concurs o experienta placuta pentru fiecare participant, de la cel mai mic pana la cel mai inaintat in varsta, de la incepator pana la cel mai rapid dintre alergatori”, a declarat Robert Hajnal.

„În calitate de organizatori și reprezentanti ai Clubului Alpin Roman Sectia Universitara Cluj, consideram ca este datoria noastra sa sprijinim sportivi valorosi, care simțim că ne reprezinta. Pe Robert l-am intalnit la prima editie a cursei de ultramaraton din 2018, pe care a castigat-o. L-am urmarit cu bucurie la UTMB 2018, si am considerat ca o asociere cu el transmite mesajul pe care ni-l dorim, acela ca daca ai incredere in fortele proprii si curaj sa actionezi, visele se pot indeplini”, a spus Anca Berlo, Coordonator PR & Marketing, msg Maraton Apuseni.

La rândul său, Radu Jinga, Manager General msg Romania, a subliniat:

„Relatia dintre msg Romania si Maraton Apuseni a inceput in 2012, de la a doua editie a evenimentului. Alergarea pe distante lungi se aseamana cu o poveste antreprenoriala, in care regasim entuziasm, multa munca si ambitia de a reusi. Am obsevat aceste calitati atat la echipa de organizare cat si la Robert. Noi am fost bucuroşi ca am identificat o manifestare care sa se potriveasca cu specificul echipei si companiei noastre, cu care sa ne asociem identitatea si numele, așa ca am fost incantati sa sustinem această noua initiativa a organizatorilor„.

Robert Hajnal va fi prezent la Cluj-Napoca la unul din seminariile dedicate comunitatii, in data de 8 mai 2019, de la ora 18:45, in cladirea The Office; precum si in 25 mai 2019, la start-ul probei de ultramaraton de la editia cu numarul 9 a msg Maraton Apuseni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.