Un bilet de adio a fost lăsat pe podul de la Tarniţa. Poliţiştii încearcă să stabilească dacă e vorba de sinucidere

Un bilet de adio al unei femei a fost găsit de un paznic miercuri după-masă, legat de gâtul unui ursuleţ de pluş, la barajul Tarniţa. Poliţişti clujeni încearcă să stabilească dacă e vorba de o sinucidere, potrivit citynews.ro.

bilet de adio gasit la tarnita
© citynews.ro

În mesaj, femeia, care nu şi-a dezvăluit numele şi nici cui îi e adresat biletul, scrie că a ajuns la capătul puterilor din cauza iubitului ei.

Redăm integral conţinutul biletului de adio:

„Am decis să plec în urma calvarului prin care am trecut în ultimele 10 luni din viaţă. Nu vreau să fiu judecată nici compatimită pentru acea perioadă. Povestea e pe scurt. După ce l-am cunoscut am aflat de problemele lui ilegale, a urmat două leşinuri, mi-am pierdut mama în luna ianuarie. Atât de importante au fost problemele lui pentru mine încât nu mi-am plâns mama la capătul sicriului, am preferat să stau lângă omul care credeam că mă iubeşte aşa cumn mi-a jurat la început. De puţin timp şi-a arătat adevărata faţă şi caracterul mizerabil. Nu am mai suportat şi am cedat. Nu dau nume pentru că nu doresc spre deosebire de el, să-i încurc viaţa.

P.S. Dacă îl găsiţi daţi-i ursuleşul şi spuneţi-i că îl iubesc!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.