„UN Cadou pentru toți”, proiect caritabil inițiat de Asociația Tineretul ONU la Cluj

Asociația Tineretul ONU din România, filiala Cluj, organizează în perioada 10-20 decembrie proiectul caritabil „UN Cadou pentru toți”. Acesta are ca scop colectarea de rechizite, alimente, haine pentru familiile defavorizate din Cluj-Napoca, care nu se sunt ținute în evidență, precum și jucării pentru cei mici. Proiectul este desfășurat în parteneriat cu Zorki Photo Cafe (Strada Ioan Rațiu nr. 10), loc în care cei care doresc să facă donații, le pot aduce, între orele de funcționare ale cafenelei.

De ce încă un proiect caritabil printre atatea altele? Pentru că ne dorim să ajungem în casele în care nimeni nu ajunge. UN Cadou reprezintă o portiță de acces către bucuriile copilăriei, de care au parte atât de rar, precum și o modalitate prin care le putem asigura familiilor sărbători de iarnă liniștite.

Asociația Tineretul ONU din România, filiala Cluj, a organizat și în trecut astfel de proiecte caritabile (Don’t just be good. Do good! în decembrie 2015 sau Donează o carte în aprilie 2016).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.