Un card studențesc va fi lansat în Cluj-Napoca. E valabil la nivel internațional

De la începutul lunii octombrie un nou card de reduceri pentru studenți va fi introdus în Cluj-Napoca, singura legitimație studențească recunoscută la nivel internațional, ISIC (International Student Identity Card).

Noul card este valabil în peste 130 de țări

Noua legitimație le va oferi studenților posesori accesul la o rețea de peste 126.000 de locații din întreaga lume, dar și peste 2.000 de locaţii din România, în care vor beneficia de oferte de tip unu plus una gratis, de reduceri de prețuri sau de oferte speciale puse la dispoziţie de partenerii cardului.

isis international student identity card

Facilităţile oferite vor fi, la fel ca cele ale celuilalt card de reduceri studenţeşti din Cluj, în toate categoriile de interes pentru tineri, cum ar fi transportul în comun, restaurantele, puburile, școlile de șoferi, cinematografele, centrele de înfrumusețare, librăriile, centrele de limbi straine sau magazinele de îmbrăcăminte/încălțăminte.

ISIC a fost creat în 1953 ca şi un intrument de susţinere a tinerilor care să le permită acestora să călătorească peste tot în lume, să descopere ţări noi, culturi şi limbi diferite, în scopul de a preveni conflictele culturale şi sociale. Anual, peste 4,5 milioane de studenţi din 130 de ţări îşi fac un card ISIC şi beneficiează de reduceri în peste 126.000 de locaţii în întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.