Un chitarist fără mâini a înnebunit planeta! Aveţi ocazia să îl cunoaşteţi la Românii au Talent!

Adolescentul minune ce a uimit şi emoţionat până la lacrimi Statele Unite ale Americii va veni în România pentru a participa la Românii au Talent. Se preconizează că acest chitarist fără mâine are toate şansele să câştige ediţia de anul acesta a emisiunii.

„Voi pleca spre România în două săptămâni pentru a participa la un show TV. Acolo unde m-am născut şi de unde am fost adoptat. De asemenea, voi putea să imi cunosc familia adoptivă!”, declara, în urmă cu două săptîmâni, chitaristul, pe numele său George Dennehy, pe pagina sa de Facebook. George a fost adoptat în urmă cu 16 ani de către Mike și Sharon Dennehy dintr-un orfelinat din România unde fusese abandonat de părinţii săi. George s-a născut, din păcate, fără mâini, însă aceasta nu l-a oprit să-şi urmeze visul. Astfel, chitaristul, în vârstă de 17 ani, a impresionat întreaga planetă printr-un clip ce a devenit viral, în care interpretează impecabil cunoscuta piesă Iris de la Goo Goo Dolls.

Descoperind clipul pe Internet, o echipă de filmare de la Românii au Talent a plecat în Ashland, Virginia pentru a-l cunoaşte pe George şi a-i oferi invitaţia de a participa la următoarea ediţie a show-ului. Ca să fie propunerea şi mai atractivă, ei i-au propus să vină în România pentru a-şi cunoaşte familia şi fraţii naturali. „O echipă TV din România va veni aici, în Statele Unite, pentru a mă filma pentru show-ul lor, apoi am să merg eu în România, pentru a participa la emisiune. Ce e și mai frumos e că voi putea să îmi văd familia după ce timp de 17 ani am fost departe de ea”, a povestit George presei în urmă cu câteva săptămâni.

Talentul lui George a ajuns până la urechile celor de la Goo Goo Dolls, aceştia oferindu-i şansa de a cânta alături de ei într-un concert din cadrul Musikfest 2012. După aceasta, propunerile au început să curgă, fiind invitat în studiourile Warner Bros şi Nashville pentru a-şi înregistra primul album. Mâine, George urmează să ia avionul spre România pentru a se alătura celorlaţi concurenţi de la Românii au Talent. „Tocmai am avut parte de o noapte incredibilă alături de muzicieni şi compozitori extraordinari în Nashville. Doamne Dumnezeule! Mă întorc mâine acasă, apoi voi pleca marţi spre România!”, afirmă emoţionat George pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.