Un clujean de 22 de ani, găsit spânzurat în Gheorgheni!

Un tânăr a fost găsit spânzurat în cartierul clujean Gheorgheni în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Nicolae Pascaly din Cluj-Napoca. „Noaptea trecută un echipaj a intervenit la fața locului, unde a găsit un bărbat spânzurat în cartierul Gheorgheni, pe strada Nicolae Pascaly”, a declarat Andrei Grecu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Avram Iancu al judeţului Clu.

Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio. „Incidentul a avut loc în această dimineață la 4. Pista pe care merg polițiștii este sinuciderea, dar decesul a survenit prin spânzurare. Tânărul avea 22 de ani și nu a lăsat niciun bilet prin care să își explice gestul”, a declarat pentru cotidianul citynews.ro Anca-Sidonia Bolba.

Cu putin timp înainte să-şi ia viaţa, tânărul s-a întâlnit cu doi amici cărora le-a cerut să-l lase singur. Cei doi martori se întorceau de la o petrecere când l-au zărit pe acesta că încearca să apeleze pe cineva, dar nimeni nu i-a răspuns.

Furios, a dat cu telefonul de pământ şi mai apoi s-a aşezat pe o bancă. Martorii s-au oprit şi au încercat să-l liniştească. Au observat că era abătut, dar nu părea că vrea să-şi ia viaţa. N-a vrut să le povestească amicilor pe cine caută la telefon şi i-au cerut să-l lase singur.

Un trecator l-a găsit spânzurat şi a sunat la poliţie. Nici anchetatorii nu au reuşit să afle deocamdată cu cine vroia să vorbească tânărul pentru ca înainte să se sinucidă şi-a închis telefonul, aşa că oamenii legii au ridicat telefonul pentru a fi expertizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.