Un cunoscut lanţ de supermarket-uri s-a relansat sub o altă denumire

Lanţul de magazine Penny Market XXL, parte a grupului REWE, şi-au schimbat identitatea, relansându-se joi, 10 ianuarie, sub numele de XXL Mega Discount. Oficialii retailer-ului au anunţat că vor oferi o varietate mai mare de produse şi servicii.

supermarket

„În urma procesului de modernizare, XXL Mega Discount va oferi o mai mare varietate de produse şi servicii, care includ: specialităţi la vitrină cu servire asistată (brânzeturi fine, mezeluri rafinate şi alte specialităţi locale şi internaţionale), carne proaspătă, pregătită şi servită de un măcelar, produse de brutărie şi panificaţie proaspăt coapte în magazin, dar şi mâncare gătită pe care clienţii o pot servi direct în magazin sau o pot cumpăra pentru acasă”, spun oficiali grupului Rewe.

Reţeaua Penny Market XXL (XXL Mega Discount) este prezentă pe piaţa locală din anul 2001, când a fost deschis primul magazin în Bucureşti. În prezent, compania REWE România operează şase magazine XXL Mega Discount şi 136 magazine Penny Market în numeroase oraşe din ţară.

Grupul REWE este unul dintre liderii europeni în comerţul alimentar, fiind prezent în Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia şi Bulgaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.