Un drum de munte a fost refăcut după 26 de ani

muntii rarauDrumul județean DJ 175A care face legătura între localitatea suceveană Chiril, din comuna Crucea, și cabana Rarău, a fost refăcut parțial. Este un drum care oferă priveliști pitorești.

Pentru turiști și pentru locuitori reprezintă un adevărat eveniment, având în vedere că acest drum nu a mai fost reparat din 1987, iar pe el se putea circula cu foarte mare greutate chiar și cu o căruță.

„Avem promisiuni certe din partea conducerii Consiliului Judeţean Suceava, administratorul drumului, că lucrările de asfaltare vor continua anul viitor, urmând să fie turnat covor asfaltic pe întreaga distanţă de 12 km. Este îmbucurător că s-a realizat această investiţie, pentru că oamenii din Chiril nu mai aveau încredere în autorităţi, după toate promisiunile neonorate din ultimii 20 de ani”, a declarat primarul comunei Crucea, Dorin Rusu, citat de monitorulsv.ro.

Primarul Dorin Rusu consideră că această investiţie trebuie dublată de măsuri prin care circulaţia maşinilor de tonaj greu să se realizeze doar în condiţii legale. Iată ce priveliște este în imediata apropierea punctului terminus al drumului proaspăt refăcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.