Un fost student de la UTCN a realizat o aplicaţie care rezolva problema căutatului chiriei în Cluj-Napoca

Te-ai săturat să petreci ore în şir căutând o chirie în Cluj-Napoca, te-ai săturat să cumperi în fiecare marţi ziarul Piaţa A-Z pentru a-ţi găsi gazdă, toate acestea sunt istorie. De acum ai la dispoziţie o aplicaţie pentru smartphone care lucrează pentru tine şi îţi găseşte o chirie în Cluj.

fizbo aplicatie pentru cautat chirii

Fizbo este o aplicaţie gratuită care ajută la eficientizarea procesului de căutare a unei chirii în Cluj. Este disponibilă pentru telefoane şi tabletele pe Android.

Aplicaţia a fost realizată de un fost student de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Tehnice Cluj, care îşi căuta într-o zi o chirie în zona campusului Observator. Acesta a căutat o aplicaţie pe telefon care să îi arate ce chirii sunt disponibile la Cluj şi cum nu a găsit nimic s-a gândit să dezvolte el una. Astfel a apărut Fizbo.

Aplicaţia localizează telefonul prin intermediul GPS-ului şi îţi arată pe hartă ce chirii sunt la doi paşi de tine sau ce chirii sunt într-o anumită zonă de interes. Când ai găsit o chirie care îţi convine poţi suna direct persoana care a publicat anunţul printr-un simplu click.

Fizbo vine în ajutorul atât studenţilor, cât şi proprietarilor şi agenţilor imobiliare care, în câteva secunde, pot publica o chirie direct de la locaţia imobilului, anunţul fiind vizibil imediat.

Până în 2015, Fizbo îşi propune să devină disponibilă pe iOS şi Windows Phone, iar aplicaţia va permite închirieri în regim hotelier in suportul celor care vin in Cluj-Napoca pentru Capitala Europeana a Tineretului si vor dori sa-si caute chirii pentru perioade mai scurte.

Aplicaţia este disponibilă în Google Play şi poate fi descărcată de AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.