Un incendiu puternic a distrus 2700 de baloți de paie din Ceanu Mic

Un incendiu puternic a izbucnit noaptea trecută, în localitatea Ceanu Mic din judeţul Cluj, iar pompierii au intervenit. 

La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta violent. Au ars aproximativ 2700 baloţi de paie. 

În dimineaţa zilei de 06 august 2021, aproximativ ora 01:12, ISU Cluj a fost alertat prin apelul unic 112 pentru a interveni la stingerea unui incendiu de baloţi de paie, în localitatea Ceanu Mic, comuna Tureni.

La locul intervenţiei s-au deplasat forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de pompieri Turda, 10 subofiţeri şi 2 autospeciale de stingere. La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta violent. Au ars aproximativ 2700 baloţi de paie.

În cadrul intervenţiei, pompierii au fost sprijiniţi de o societate comercială care, cu un tractor şi o cisternă de apă, a realimentat autospecialele de stingere.

În acest moment un echipaj supraveghează zona pentru a preveni reaprinderea. Nu au fost înregistrate victime, doar pagube materiale.

Deocamdată nu se cunoaşte care a fost cauza izbucnirii incendiului. „Cauza probabilă va fi stabilită la finalizarea Intervenției. În acest moment, încă se desfăşoară intervenția, un echipaj este prezent pentru asigurarea zonei”, au adăugat reprezentanţii ISU Cluj. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.