Un nou episod din derby-ul Transilvaniei între U-BT Cluj-Napoca și CSU Sibiu

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania va juca în această după-masă, 15 martie, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, în compania formației BC CSU Sibiu, în etapa a 4-a a Top 6, în eternul derby al Transilvaniei.

„Urmează meciul cu Sibiul, un meci în care trebuie să arătăm o altă față după meciul de la Timișoara, unde nu am fost suficient de concentrați, nu am avut intensitatea pe care trebuia să o avem pentru a putea câștiga. Cum le-am spus și băieților, orice meci este important, toată lumea vrea să ne învingă, toată lumea dă ce are mai bun împotriva noastră și nu va fi ușor nici într-un meci! Trebuie să ne vedem de treabă, să rămânem cu picioarele pe pământ, să jucăm un baschet de calitate și să ne dorim la fiecare meci victoria”, a susținut antrenorul Mihai Silvășan înaintea jocului.

Program casa de bilete: miercuri, 15 martie: 14.00 – 18.00, la casa de bilete a Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Preț bilet: 20 de lei. Reducere: 10 lei (elevi, studenți pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass). Biletele pot fi achiziționate și online de AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.