Un nou proiect media e pe cale sa se nasca la Cluj-Napoca! Brandul NCN revine in casele clujenilor

Jurnalistul si omul de afaceri clujean Liviu Alexa, proprietarul publicatiei online ZiardeCluj.ro, anunta readucerea pe micile ecrane ale clujenilor brandul NCN – Televiziunea clujenilor – care va emite pe frecventa fostului post de televiziune Somes TV.

media telecomanda

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat astăzi, în ședință publică, transferul licenței de televiziune Someș TV în proprietatea unei societăți comerciale controlată de jurnalistul Liviu Alexa, precum și schimbarea numelui din „Someș TV” în „NCN”, dar și o gilă de programe modernă, cu emisiuni dedicate județului Cluj.

In urma cu un an, Liviu Alexa mai primise o licență pentru NCN, dar a decis să nu o folosească deoarece a fost implicat la acea vreme în campania electorală pentru Primaria Cluj-Napoca.

„Cel mai îmbucurător lucru e faptul că postul este activ, că nu plecăm de la zero, el fiind deja distribuit pe rețelele RDS-RCS, fiind deja prezent în aproximativ 300.000 de case. Postul acoperă municipiile Cluj-Napoca, Dej, Gherla, Turda, Cîmpia Turzii, orașul Huedin, precum și toate comunele județului Cluj. Săptămâna viitoare, vom face joncțiunea cu UPC pentru încă 150 mii de gospodării, astfel încât NCN va fi prezent în 450.000 de locuințe. Acest post de televiziune, emblematic pentru clujeni, va trăi o nouă viață. Este o oportunitate de business excelentă, deoarece Clujul nu a avut până acum o televiziune locală. NCN va fi , unde vor fi dezbătute toate problemele județului, cu transmisiuni live de la toate evenimentele. În premieră, vom difuza, în direct, toate ședințele Consiliului local Cluj-Napoca și Consiliului județean Cluj, iar într-un plan mai îndepărtat cu șase luni, vom transmite toate conferințele de presă ale celor mai importante instituții din județ. Această televiziune îi va ajuta pe clujeni să-și spună părerea despre tot ce se întâmplă în orașele și județul lor, în cadrul unei emisiuni de 2 ore, difuzate de la ora 22 la ora 24, de tip . De data aceasta, însă, emisiunea nu va mai fi cu un Emil Boc primind întrebări servite, ci va fi o dezbatere liberă în care actorii principali vor fi cetățenii. Un focus deosebit vom pune pe reflectarea activității primarilor din județ, oameni foarte interesanți, care nu au prilejul să se exprime și să-și facă cunoscută activitatea. În plus, în fiecare seară, cei mai buni jurnaliști ai Clujului de la publicațiile locale, vor modera propria lor emisiune așa cum cred ei de cuviință, fără impuneri editoriale. NCN va fi o tribună a perspectivelor”, a spus Alexa, citat de ziardecluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.