Un OZN a fost filmat deasupra pădurii Hoia-Baciu. Crezi că e adevărat? – VIDEO

Un nou obiect misterios neidentificat a fost filmat recent deasupra pădurii Hoia-Baciu. În înregistrarea video postată joi, 15 mai, pe Youtube, se poate vedea cum o lumină puternică plutește deasupra pădurii fără a se mișca.

padurea hoia baciu

În celebra și misterioasa Pădure Hoia-Baciu au fost semnalate, încă din anii ’60, o serie de fenomene stranii precum sunete ciudate şi OZN-uri, iar în 2013 mai multe publicaţii străine inclus pădurea în topuri ale celor mai înfricoşătoare locuri de pe glob.

Primul eveniment major a fost semnalat în data de 18 august 1968, când pe cer, deasupra Pădurii Baciu, a apărut un OZN. Imaginile cu straniul obiect, precum şi o serie de rapoarte au fost prezentate institutelor de cercetare din Europa şi SUA. Nimeni nu a reuşit însă să dea o explicaţie cu privire la producerea fenomenului.

„Pădurea Hoia-Baciu rămâne un teritoriu insuficient elucidat, care va putea fi studiat inclusiv de generaţiile viitoare. (…) Pădurea Hoia-Baciu este unul dintre cele mai active puncte pe plan mondial, poate cea mai activă zonă în care se produc fenomene neobişnuite”, declara pentru adevarul preşedintele Societăţii Române de Parapsihologie, prof. univ. dr. Adrian Pătruţ, din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.