Un proiect de casă inteligentă realizat la Cluj, prezent la expoziția internațională de echipamente electrice și automatizări (IEAS) de la București

VIKI, proiectul de casă inteligentă dotată cu inteligenţă artificială, început în 2012 la Cluj-Napoca, va fi prezentat pentru prima oară în mod oficial profesionistilor din domeniu în perioada 20-23 septembrie 2016 la Bucureşti, în cadrul Expoziţiei Internaţionale de Echipamente Electrice şi Automatizări (IEAS).

invitatie-ieas

Reprezentanţii echipei care a dezvoltat acest proiect, Dan Chiuzbăian (QSound Soft) şi Florin Roman (Napoca Software), vor fi prezenţi la standul VIKI – C6, în sala I.C Brătianu a Palatului Parlamentului. Vizitatorii, specialiştii din domeniu şi toţi cei interesaţi vor avea ocazia să experimenteze live senzaţia unei case a viitorului.

Accesul este liber, pe bază de invitaţie sau carte de vizită.

Program vizitare:

20 Septembrie – 22 Septembrie – 10:00 – 18:00
23 Septembrie – 10:00 – 16:00

Evenimentul IEAS este singurul eveniment tehnic, specializat, dedicat industriei de echipamente electrice şi automatizări din România.

International Electric & Automation Show (IEAS) şi-a propus încă de la prima ediţie din 2005 să fie punctul de întâlnire între companii şi specialişti, dezvoltând o serie de manifestări dedicate acestora, ce sunt în concordanţă cu tendinţele din piaţă, se arată pe site-ul oficial al evenimentului.

Mai multe detalii despre acest proiect găsiți pe www.vikiknows.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.