Un protest INEDIT al unei soprane din Timisoara. FOTO

O soprană apreciata din orasul de pe Bega, Diana Pap, absolventă a Facultătii de Muzică din cadrul Universitătii de Vest din Timisoara, a postat, ieri, pe Facebook, o fotografie care o infătiseaza intr-o postura incredibil. Aceasta s-a fotografiat cu jeansii in vine, pe o scoica de WC abandonata pe o strada din Timisoara, intre sinagoga din Piata Traian si Catedrala Millenium, intr-o zona considerata centrala, scrie pressalert.ro.

soprana diana pap timisoara protest

Femeii i i s-a părut aberant să găsească în plină stradă scoica albă de WC și s-a gândit să protesteze. „Mama m-a ajutat, ea a făcut fotografiile. Am râs amândouă minute în șir. Nu era nimeni pe stradă în acel moment, însă o doamnă de la un balcon, care a crezut că eu chiar folosesc respectiva toaletă în scopuri fiziologice a spus ‘am trăit să o văd și pe asta”, ne-a povestit soprana.

Gestul sopranei timișorence este însă un protest, pe care îl explică pe Facebook, acolo unde a adunat aproape 100 de like-uri și zeci de comentarii. „Am adăugat mai mult la vulgaritatea inițială. E inadmisibil să arunci în stradă o toaletă ca și cum ar fi un lucru firesc! Și nimeni nu sesizează grotescul, ne-am obișnuit prea mult cu el. Cu gunoiul, cu cerșetorii, cu câinii vagabonzi… fac parte din peisaj și nu ne mai deranjează. Eu nu am ce căuta în peisaj, dar eu nu vreau să fiu exclusă!!! E o formă de protest”, a explicat Diana Pap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.