Un şofer clujean a fost prins cu 209 km/h pe Autostrada Transilvania

politia rutieraUn tânăr în vârstă de 28 de ani a fost depistat de poliţiştii din cadrul I.G.P.R. în timp ce circula pe Autostrada Transilvania, pe sensul de mers Gilău – Câmpia Turzii, cu o viteză de 209 km/h.

„Astăzi, 17 august, la ora 11.39, poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania, în timpul unei acţiuni pentru verificarea respectării regimului legal de viteză, au depistat un tânăr de 28 de ani, din Miercurea Ciuc, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă. Acesta se afla în autoturism cu soţia şi fiul în vârstă de 2 ani. Astfel, pe Autostrada Transilvania, la km. 15+200 m, pe sensul de mers Gilău -Câmpia Turzii, tânărul a fost depistat de aparatul radar, conducând cu o viteză de 209 km/h”, potrivit unui comunicat remis presei.

Conform legislaţiei în vigoare, soferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 720 de lei. Totodată, poliţiştii i-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.