Un urs a fost lovit mortal de o maşină pe autostrada A3 între Câmpia Turzii şi Turda

Un urs a fost lovit mortal de un autoturism azi noapte pe Autostrada Transilvania, între Câmpia Turzii şi Turda.

Potrivit polițiștilor, la data de 6 noiembrie 2019, în jurul orei 03:50, pe Autostrada A3 Turda – Borș, calea 1, la km 5 a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a condus autoturism și a lovit un animal sălbatic (urs) care se afla pe partea carosabilă, rezultând avarierea autoturismului. Traficul rutier nu a fost afectat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 06.11.2019, in jurul orei 03:50, pe Autostrada A3 Turda – Bors, la kilometrul 5, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Un barbat in varsta de 62 de ani a lovit un urs, care se afla pe partea carosabila, rezultând avarierea autoturismului. Traficul rutier nu a fost afectat. Conducatorul auto a fost testat și nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, precizează Poliția.

Am fost a doua sau a treia mașina ajunsă la fata locului. M-am apropiat de urs și la un moment dat a vrut să se ridice. Mi-a stat inima în loc. Am fugit spre pasageri care erau la vreo 20 de metri. Dacă se mai putea ridica era nasoala treaba. Un suflet de animal pierdut și o mașină distrusa, a spus un martor la incident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.