Una dintre victimele accidentului din Florești de sâmbătă dimineață are nevoie urgentă de sânge grupa A2 pozitiv!

În urma accidentului care a avut loc sâmbătă dimineața pe drumul care duce spre Florești, în zona magazinului Brico Depot, cu trei mașini implicate, unul dintre șoferi, în vârstă de 44 ani, se află internat la Chirurgie I și are nevoie de sânge A2 Rh pozitiv.

Accidentul a fost provocat de un tânăr de 20 de ani, care nu deținea permis de conducere. Tânărul nu a mai putut controla mașina și a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de un autoturism condus de bărbatul în vârstă de 44 de ani. 

Tânărul care a produs accidentul este internat și el în spital, cu ruptură de splină.

Victima se numește Florea Daniel Cristian, care este șeful Secției 6 Poliție Rurală Florești. Acesta este internat la Chirurgie I si are nevoie urgenta de sânge grupa A II Rh pozitiv.

Se poate dona indiferent de grupa de sange incepand cu ziua de luni la Centrul de Transfuzii de pe str Balcescu nr 18 (7.30-13.30) cu specificatia pentru Florea Daniel Cristian internat la Chirurgie I. Acesta a suferit un traumatism toracic cu sangerare interna.

După evaluarea situației, alte două autospeciale au fost chemate la locul accidentului, dar una dintre ele nu a mai ajuns la ieșirea din oraș, după ce a fost implicată într-o coliziune cu alt autoturism.

Pompierii au fost nevoiți să care echipamentele de descarcerare către locul accidentului inițial, după ce mașina nu și-a mai putut continua deplasarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.