Unde îi prinde Anul Nou pe clujeni?

Nu o spunem numai noi dar ne confirmă și studiile realizate recent – peste 99% din populație visează la un Revelion mai special, diferit de toate cele care au trecut. Tot în urma acestor analize s-a dovedit că cei mai mulți nici măcar nu știu cum să definească exact acel cuvânt „special”, mai ales că acest „special” trebuie să concureze și cu sentimentul unic de a intra în Anul Nou alături de cei dragi.

„Special” ca și undeva departe, într-un loc exotic, plin de extravaganță, sau „special” ca și un loto câștigător, schimbător de viață, un jackpot mare de la Netbet Casino, sau o moștenire surpriză, ai prefera sa fii undeva pe Lacul Wolfgang, înconjurat de o poveste magică spusă de un felinar uriaș și o mare de stele, sau undeva în frumoasa țară înzăpezită a lui Moș Crăciun, Laponia? Sau pentru tine magia Anului Nou se întâmplă doar în sânul familiei? Tu știi ce vrei sa faci de Revelion?

Ofertele de Anul Nou 2019 sunt extrem de avantajoase, ieftine și în zone de vis. Nu trebuie să depui prea mult efort la căutarea lor, fie alegi să lucrezi cu o agenție de turism de la tine din oraș, fie te folosești de rezultatele oferite la o simplă căutare pe motoarele de căutare, unde găsești mii de oferte, care mai de care mai atractive. Practic, este imposibil să nu îți găsești ceva pe gustul tău! Important este să alegi acel ceva, la care visezi cu ochii deschiși de când te știi, si la fel de important este să nu faci compromisuri care iți pot știrbii visul.

Cei mai mulți dintre clujeni aleg să își petreacă noaptea dintre ani acasă, în liniște, în familie, departe de agitația orașului, alții preferă să sărbătoreasca venirea Anului Nou într-un restaurant elegant sau într-un club modern, dar există și o altă categorie, care preferă să îi prindă Noul An peste hotare, în căutarea necunoscutului.

Astfel, destinații precum Dubai, Grecia, Thailanda, Franța, Spania, Germania, Italia sau chiar îndepărtata Australie au ajuns să fie colindate de tot mai mulți români, în perioada de iarnă. Iar specialiștii în turism și reprezentanții agențiilor de turism și-au îmbogățit ofertele de Revelion 2019 și vin cu recomandări din ce în ce în mai avantajoase și mai atractive. Cel puțin acum nu mai este la fel de greu sa planifici un revelion exotic, precum a fost odată! Tot ce iți trebuie sunt banii și destinația iar tehnologia face restul, printr-un singur click.

Există și mulți români care preferă să pătrundă în noul an în „țara tuturor posibilităților” – Statele Unite ale Americii, iar New York și Las Vegas rămân în topul preferințelor acestora.

Indiferent ce veți face de Anul Nou 2019, și cum veți alege să petreceți în noaptea dintre ani, important este să aveți alături persoanele dragi vouă și să intrați în noul an cu încredere, voință și multă bucurie în suflet. 2019 este anul în care nu vom repeta greșelile din trecut și anul în care vom fi mai buni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.