Unde-s mulți puterea crește – Bucurie și cadouri de Paște de la voluntari pentru 45 de familii din Munții Apuseni

O amplă campanie umanitară organizată de către patru organizații de voluntari cu ocazia Paștelui în Munții Apuseni pentru a le aduce o bucurie celor 45 de familii din zona montană.

„În iarnă am promis în premieră o campanie umanitară și cu ocazia sărbătorilor de Paște… și ne-am ținut de cuvânt! 160 de suflete din 45 de familii regăsite în peste 10 cătune izolate, aflate la o altitudine medie de 1.400 m din Munții Apuseni, vor avea sărbătorile mai luminoase datorită vouă… celor care v-ați implicat și ați dăruit în cadrul campaniei „Lumină și speranță”.

Au fost două zile lungi și grele, în care emoția a fost cuvântul de bază! 60 de oameni uniți de un scop comun și ajutați de 20 de autovehicule de teren, și-au petrecut weekendul oferind bucurie unor oameni ce locuiesc în zone de o frumusețe extraordinară, dar care sunt puși greu la încercare de viața de zi cu zi.

Sperăm că aceste campanii umanitare să de-a naștere la noi rădăcini de bunătate între semeni, iar noi ne continuăm promisiunea de a ajuta, și anunțăm pe final de an a șasea campanie umanitară ce va viza, la fel ca și până acum, zone greu accesibile.

Unde-s mulți puterea crește, iar aportul fiecăruia dintre voi ne-a făcut și ne va face mereu mai puternici și mai capabili să ducem mai departe raza de lumină și speranță ce este catalizatorul a tot ceea ce întreprindem ! Ați fost extraordinari din nou!

Mulțumiri speciale membrilor asociațiilor West Alpine Off Road, Aventura Bihor și Aura Ion care au lucrat săptămâni întregi la acest proiect, dar și prietenilor de la Fundația Comunitară Oradea care s-au implicat activ, precum și zecilor de persoane care au donat și au făcut posibilă această expediție!”, a transmis Mariana Ciucă, vicepreședinte al Asociației Aura Ion. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.