Universitatea Tehnică Cluj va acorda abonamente gratuite studenților incepand cu 10 octombrie

UTCNUniversitatea Tehnică Cluj-Napoca anunță că începând cu 10 octombrie va acorda abonamente gratuite studenților, dar acuză conducerea RATUC că a greșit actele necesare încheierii protocolului de decontare a abonamentelor, provocând această încurcătură.

„Studenții vor primi gratuitate din 15 octombrie. A fost o neințelegere. RATUC a trimis o convenție de colaborare care conținea foarte multe greșeli și care a fost respinsă. Nu domnul Liviu Neag se ocupă de aceste convenții, ci un alt angajat, așa că nu știa ce se întâmplă, când a declarat că studenții de la UTCN nu vor primi abonamente gratuite.

A avut loc un consiliu de administrație în care s-a discutat și această convenție cu RATUC -ul și s-a decis să se acorde gratuitatea din 15 octombrie”, a explicat purtătorul de cuvânt al UTCN, Mirela Boțan.

Mulți studenți ai Universității au reclamat faptul că s-au prezentat la casieriile RATUC, dar nu li s-a făcut abonament gratuit pe două linii de transport. ”Au fost refuzați pentru că aceste documente au ajuns în neregulă la universitate. Se va încheia această convenție și din 15 octombrie studenții vor beneficia de gratuitate”, a mai spus Boțan.

Purtătorul de cuvânt al UTCN nu a putut să spună când va fi încheiată această convenție, dar a precizat că „nu se vorbește deloc de celelalte universități din Cluj, care au încheiat convenții cu RATUC și asigură abonamente numai pentru o lună. Noi vom încheia convenție valabilă pe tot anul. Vom suporta din fondurile universității abonamentele, iar apoi vom primi banii de la Ministerul Educației”.

Directorul RATUC Cluj, Liviu Neag, a declarat că reprezentanții Universității Tehnice Cluj au acceptat semnarea acestei convenții de colaborare din 10 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.