UNTOLD face parte dintr-un top al celor mai bune festivaluri din lume, peste SZIGET sau Coachella!

Festivalul Untold de la Cluj-Napoca a fost inclus, recent, într-un clasament alcătuit de primii 100 de DJ din lume, depășind festivaluri de tradiţie cum sunt Coachella, Burning Man sau Sziget.

Organizatorii Untold au declarat, vineri, că acest clasament a fost publicat de publicaţia internaţională DJ MAG, specializată în festivaluri de muzică electronică.

„Echipa publicaţiei internaţionale DJ MAG, specializată în festivaluri de muzică electronică şi responsabilă de clasamentul anual Top 100 DJ, a realizat un nou sondaj şi a întrebat o sută cei mai buni DJ din lume care sunt festivalurile lor preferate.

Pentru noul sondaj, Top 50 Festivals, voturile au venit chiar de la DJ-i, iar după colectarea voturilor a fost întocmit şi clasamentul în care Untold a intrat în Top 10, ocupând un onorant loc 8, în preferinţele DJ-ilor din prima ligă.

Astfel, Untold a devansat festivaluri cu tradiţie în lumea celor mai bune festivaluri de muzică din lume, cum ar fi Coachella, Burning Man, Sziget, Parookaville sau Mysteryland”, au spus sursele citate pentru Mediafax.

La cea de-a cincea ediţie, care se va desfăşura din acest an, în line-up-ul festivalului Untold se află unii dintre cei mai buni artişti ai momentului – Armin van Buuren, Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki, 3 Are Legend, Tinie Tempah, Busta Rhymes, Tove Lo şi mulţi alţii.

Untold va avea loc în perioada 1- 4 august la Cluj Napoca.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.