UNTOLD, Salina Turda şi Piața Unirii, incluse în noul clip de promovare a României lansat de Ministerul Turismului

Ministerul Turismului a lansat un videoclip de promovare a Românie după 7 ani de la ultima campanie de publicitate în care ţara noastră a fost promovată ca destinație ideală pentru 365 de zile de vacantă pe an, anunță reprezentanții Ministerului.

Filmările clipului au fost făcute în toate regiunile țării și au suprins destinații emblematice și locuri unice din România. Acesta a propus la un moment dat o trecere abruptă de la meșteșugari și tradiții populare la viața de noapte din orașele românești.

Astfel, după un cadru de o secundă cu centrul Clujului și câteva secvențe din Salina Turda, în clip mai apar imagini de la Festivalul Untold. La final apare și primul număr 1 mondial din istoria tenisului masculin, Ilie Năstase.

„Filmul cuprinde imagini reprezentative pentru toate formele de turism din țara noastră. Clipul pune accent pe senzațiile și experiențele trăite de turiștii care acceptă invitația de a vizita România.

Prin intermediul unor obiective simbolice pentru țara noastră, potențialii turiști au ocazia să experimenteze trăiri inedite și autentice oferite de destinația turistică România […] Obiectivul realizării noului film a fost de a promova destinația turistică România prin accentuarea avantajelor sale competitive.

Clipul cuprinde imagini relevante pentru tot ce și-ar putea dori un turist prins în aventura descoperirii unei destinații noi”, se arată într-un comunicat al Ministerului Turismului.

„Sunt numeroase destinații turistice prezentate în clip! Nu am uitat niciun domeniu care ar putea atrage turiștii în România! Avem de la imagini cu monumente UNESCO, la obiective unice în lume, peisaje de vis și chiar cadre care ilustrează perfect felul de a fi jovial al românului, pus pe distracție! Acest proiect a fost un obiectiv pe care mi l-am propus încă de la primele zile ca ministru al Turismului. Clipul este doar începutul unei campanii de promovare integrate, care va pune România în prim-planul atenției tuturor”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.