Unul dintre cei mai îndrăgiți tenori din lume, Alessandro Safina, va susține un concert la Cluj în luna decembrie

Cel mai popular tenor italian din lumme, italianul Alessandro Safina, va susține un concert special la Cluj-Napoca, în 14 decembrie, la Sala Polivalentă din Cluj.

Safina va fi acompaniat de orchestra simfonică și va interpreta melodii cunoscute publicului din întreaga lume, precum „O sole mio”, „Santa Lucia”, „Il Mondo”, „Don’t cry for me Argentina” sau „Besame Mucho”.

Printre piesele de rezistență incluse de artistul italian în playlist-ul concertului de la Cluj se numară și: „Guarda Che Luna”, „Insieme a te” sau melodia „Luna (Only You)”, care figurează pe coloana sonoră a serialului „Clona”, adorată de spectatorii români.

Cu pasiunea specific latină, interpretările lui Alessandro Safina vor rezona cu vibrația emoției și bucuriei din pragul sărbătorilor de iarnă, completate de momente muzicale inedite. Atmosfera adecvată a serii va fi întregită cu amintiri, scurte povestiri din viața artistului, pline de amuzament. Indiferent de vârstă sau gusturi muzicale, concertul Alessandro Safina din data de 14 decembrie va fi cu siguranță alegerea perfectă a celui mai inspirat cadou al lunii decembrie.

Biletele, existente în noul pachet promoțional „1+1 gratis” sunt disponibile începând de astăzi, 1 noiembrie 2016. iar spectatorii pot cumpăra două bilete, plătind doar unul, indiferent de categoria de loc.

alessandro-safina-la-cluj

Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: 315 lei (Golden VIP), 263 lei (VIP), 210 lei (Categoria I), 168 lei (Categoria a II-a), 116 lei (Categoria a III-a) și 63 lei (Categoria a IV-a). Biletele se pot achiziționa atât online de pe www.bilete.ro și www.eventim.ro precum și de la magazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV, de la Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.