Urbanism à la Cluj. Dezbatere despre noul Plan Urbanistic General, in a III-a editie a Serilor Clujul Cultural

Cea de-a III-a editie a Serilor Clujul Cultural va avea loc marti, 9 septembrie, ora 18:00, in Sala Reduta a Muzeului Etnografic al Transilvaniei.

Evenimentul va aduce in centrul atentiei un subiect de interes pentru clujeni: o dezbatere despre urbanism si cum va modifica noul Plan Urbanistic General (PUG) municipiul Cluj-Napoca, avandu-i ca invitati pe Şerban Ţigănaş (presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania), Adrian Borda (arhitect, sef de proiect pentru noul PUG), Ligia Subţirică (arhitect sef al orasului), arhitectul Dan Clinci si jurnalistii Ovidiu Cornea (voceatransilvaniei.ro) si Kristina Reştea (actualdecluj.ro).

Seria de evenimene „Serile Clujul Cultural” este organizata de jurnalistul Tiberiu Farcas, coordonatorul proiectului clujulcultural.ro.

Primele doua editii au avut loc in lunile ianuarie si mai, cand au fost invitati cunoscutul jurnalist Adelin Petrisor, care si-a lansat la Cluj o carte, si sociologul Vasile Sebastian Dâncu, care a vorbit despre nostalgia comunismului la români.

serile clujul cultural 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.