USAMV Cluj-Napoca participă în premieră la evenimentul „Strada Potaissa – Piața de flori altfel”

USAMV Cluj-Napoca va participa pentru prima dată la evenimentul „Strada Potaissa – Piața de flori altfel”, programat între 15-17 iunie, zilnic între orele 10.00 – 22.00.

Artiști florali, florării, producători locali și, în premieră, plante aromatice și arbuști ornamentali de la universitatea noastră, vor da viață străzii Potaissa timp de trei zile. La standul USAMV Cluj-Napoca veți găsi ghivece cu mentă, rozmarin, roiniță, aloe vera, oregano și cimbrișor. De asemenea, vor fi putea fi achiziționați și arbuști ornamentali, care provin de la Stațiunea de Cercetări Horticole (SCH).

Clujenii se vor putea bucura și de concerte live, intervenții artistice, workshop-uri, iluminare arhitecturală, fântână arteziană temporară, precum și de o zonă de relaxare și una de deservire cu mâncare și băuturi.

Evenimentul este organizat de Asociația Daisler, împreună cu Primăria, Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj, și se va derula pe strada Potaissa, sectorul cuprins între străzile Fortăreței și Universității.

„Piața de flori altfel” se află la ediția a II-a și este inspirată de conceptul Street Delivery.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.