Uzinele Dacia, pregătite să își reia progresiv activitatea începând de astăzi

Dacia urmează să îşi reia producţia progresiv începând de marţi, 21 aprilie, pe bază de voluntariat, urmând ca din data de 4 mai, să demareze activităţile ambelor uzine, Uzina Mecanica şi Şasiuri şi Uzina Vehicule, anunţă compania într-un comunicat, citează Mediafax.

În acord cu partenerii sociali şi din respect pentru protejarea şi siguranţa angajaţilor, toate măsurile sanitare de protecţie în vigoare, în România, au fost implementate pentru a relua progresiv activitatea de fabricaţie derulată pe platforma industrială Dacia de la Mioveni.
 
Astfel, începând cu data de 21 aprilie, activităţile de producţie ale celor două uzine vor fi reluate pe bază de voluntariat:

· Uzina Mecanica şi Şasiuri este pregătită să redemareze activitatea în echipă redusă de lucru
· Uzina Vehicule va relua producţia în departamentul Presaj, în 2 schimburi
 
Din data de 4 mai, vor redemara activităţile ambelor uzine.
 
Pe tot parcursul perioadei în care activitatea de producţie a fost întreruptă au fost definite si aplicate măsuri pentru a proteja angajaţii în perspectiva revenirii acestora la lucru. Aceste măsuri care ţin de igienizare şi securitate vor fi aplicate în mod riguros. Angajaţii vor fi informaţi despre necesitatea respectării măsurilor luate pentru protejarea sănătăţii lor şi a colegilor.
 
Încă de la debutul crizei pandemice, generată de noul virus COVID -19, Groupe Renault România s-a asigurat să ia măsuri adaptate de protecţie pentru ansamblul angajaţilor din toate sediile unde îşi desfăşoară activitatea”, se arată în comunicatul postat pe site-ul companiei, preluat de Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.