Valentin Cuibus, eliberat de la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj

Conducătorul celui mai performant inspectorat școlar din Româna, Valentin Cuibus, cel care a deținut funcția de inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj timp de aproape opt ani, a fost înlăturat din funcție de ministrul Educației, Monica Anisie.

„Dragi prieteni, dați-mi voie ca acum, la încheierea contractului meu managerial, să vă mulțumesc pentru tot ceea ce am reușit să facem împreună timp de aproape opt ani. 

Prin toți profesorii, directorii și inspectorii săi, alături de elevi și părinți, învățământul preuniversitar clujean a ajuns, în acest timp, să fie cel mai bun din țară, să fie un exemplu – și motiv de invidie colegială pentru ceilalți – să fie gazda olimpică a 120 de țări, să aibă cel mai tare sediu și multe altele.

Mai ales a reușit să fie o extraordinară echipă, împreună cu care am muncit și am construit. Nimic din toate acestea nu erau posibile fără să vă fi avut alături, mereu prompți și obiectivi în a reflecta, a lăuda și a critica deopotrivă, ajutându-ne să fim mereu mai buni și mai aproape de toți cei care cred în educația de calitate și în valorile sale.

Pentru toate acestea și pentru multe altele, pentru clipele minunate petrecute împreună, vă mulțumesc, dorindu-vă sănătate, succes și puterea de a trece cu bine peste aceste vremuri”, a transmis Valentin Cuibus.

Sub conducerea lui Cuibus, Inspectoratul Școlar Județean Cluj a obținut în ultimii ani celemai bune rezultate din țară la examenele de evaluare și bacalaureat,iar în 2018 aorganizat la Cluj Olimpiada Internațională de Matematică, care strâns la un loc 615 concurenți din 114 țări și provincii, 400 de voluntari, 40 de instituții ale statului și 60 de repezentanți ai mediului de afaceri,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.