Veste bună. Amenzile la Poliția Locală din Cluj-Napoca se pot plăti scanând codul QR

Primăria Cluj-Napoca a mai făcut un pas important pentru digitalizarea serviciilor administrației publice: toate amenzile emise de Poliția Locală pot fi plătite rapid cu ajutorul sistemul de cod de bare QR.

Noua modalitate de plată fără autentificare a contravențiilor permite utilizatorilor de telefoane mobile inteligente și tablete să acceseze direct pagina dedicată plăților online de pe site-ul primăriei www.primariaclujnapoca.ro.

Primăria Cluj-Napoca urmează o direcție clară de inovare și digitalizare a serviciilor publice oferite cetățenilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai.

În acest moment, clujenii pot utiliza peste 300 proceduri online, precum și un serviciu de comunicare directă prin videoconferință – Tichetul albastru.

De asemenea, recent a fost lansat și E-cont, dosarul digital al cetățeanului care permite comunicarea și vizualizarea actelor administrative fiscale, de executare sau alte acte emise de organul fiscal local.

Modul de introducere a datelor pentru plata fără autentificare este prezentat mai jos. Totodată, canalul de YouTube al primăriei cuprinde diverse tutoriale care vin în sprijinul cetățeanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.