Veste bună. Încă trei pacienți cu COVID-19 au fost vindecați și externați la Cluj-Napoca

Numărul pacienților infectați cu coronavirus și vindecați la Cluj-Napoca a ajuns la 19, după ce astăzi au fost declarate vindecate încă 3 persoane sâmbătă.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a anunțat că sâmbătă au fost externate încă 3 persoane: „Sunt trei vindecați și externați azi. Bărbat, 35 ani din județul Cluj, femeie, 32 ani, din Dâmbovița și femeie, 32 ani, din Bistrița”.

În prezent, la Cluj sunt internați 121 de pacienți cu COVID-19, 62 dintre aceștia fiind clujeni, restul din alte județe.

În acest moment la Cluj 577 de persoane sunt în carantină instituționalizată, iar 4.521 se află în izolare la domiciliu.

De asemenea, sâmbătă a fost anunțat al doilea deces al unui clujean. Este vorba despre un bărbat de 79 de ani, care a decedat vineri în ambulanță, în drum spre spital.

Acesta avea condiții medicale pre-existente: ramolisment cerebral, dementa mixtă, DZ, infarct miocardic cicatriceal, boală cardiovasculară, boală pulmonară.

Bărbatul este un contact al ginerelui – șofer transport local de persoane, care a fost confirmat pozitiv pe data de 03 aprilie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.