Veste proastă pentru floreșteni. O parte din strada Eroilor închisă circulației de astăzi

Strada Eroilor din comuna Florești va fi redeschisă circulației pe o parte după finalizarea lucrărilor de asfaltare. Vestea a fost anunțată de primarul Bogdan Pivariu, pe Facebook.

De asemenea, se va încerca mărirea numărului de benzi de circulație.

Vă anunț că azi (vineri – n.red.) începând cu orele 19.00 strada Eroilor va fi închisă traficului rutier pe sensul de mers dinspre intersecția cu str. Ioan Rusu și str. Dumitru Mocanu, înspre str. Cetății, în vederea executării unor lucrări de reparații și asfaltare la partea carosabilă.

Proiectul reabilitării străzii Eroilor este unul prioritar pentru mine. Știu cât este de importantă această arteră si știu cât disconfort în trafic ne creează tuturor. Vă asigur totuși că iau toate măsurile ca proiectul să fie gata în cel mai scurt timp și cât mai eficient pentru traficul din Florești.

Dincolo de faptul că am inițiat modificarea proiectului la a suplimenta încă o bandă pe un sens, azi mai facem un mic pas și anume aducem zona de trafic auto și pietonal la o stare de utilizare decentă pentru participanții în trafic.

Aceste lucrări sunt necesare pentru a avea condiții optime de siguranță și confort în trafic, cât și în vederea prevenirii apariției degradărilor specifice sezonului rece. Menționez că atât începutul lucrărilor cât și durata acestora depind totuși de condițiile meteorologice.

În numele administrației pe care o conduc îmi cer scuze pentru disconfortul creat în trafic privind execuţia acestor lucrări și vă asigurăm de toată implicarea ca acestea să fie finalizate rapid astfel încât circulaţia rutieră să fie afectată cât mai puțin timp posibil”, a transmis edilul comunei Florești.

Amintim că, în luna ianuarie, firma Construcții Napoca, responsabilă cu lucrările de pe strada Eroilor, a reziliat contractul cu Primăria Florești. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.