Victorie categorică pentru baschetbalistele clujence în primul meci din Top 6

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj s-a impus de o manieră categorică, sâmbătă, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, împotriva formației CSU Olimpia Brașov, la o diferență de 18 puncte, scor 90-72, în prima etapă din Top 6, faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Confruntarea dintre cele două echipe, printre cele mai bune din competiția internă, a fost una dominată de elevele pregătite de Dragan Petricevic. Doar în primul sfert cele două formații au fost la egalitate (23-23), după care „studentele” au preluat frâiele jocului și au dominat categoric meciul, menținând un avantaj de peste 10 puncte până la final.

Al doilea parțial de joc s-a terminat cu 25-19, în favoarea Universității, care și-a mărit imediat avantajul după revenirea de la vestiare, după pauza mare. 20-12 și un 22-18 au fost scorurile ultimelor două sferturi cu care Universitatea a înregistrat primul succes din Top 6.

Adrianne Ross a fost cea mai bună jucătoare a gazdelor, cu 30 de puncte înscrise, cinci recuperări și alte cinci pase decisive.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.