Victorie facilă pentru U-BT Cluj-Napoca cu SCM U Craiova

Echipa de baschet masculin U-BT Cluj-Napoca a câștigat, fără probleme, sâmbătă seara, în Sala Polivalentă, confruntarea cu SCM U Craiova, scor 81-63 (14-21, 21-13, 22-15, 24-14), într-o partidă care a contat pentru etapa a 10-a a Ligii Naționale.

Manases / u-bt.ro
Manases / u-bt.ro

Elevii lui Marcel Țenter au dominat meciul de la un capăt la celălalt, craiovenii nereușind să le pună mari probleme clujenilor pe durata partidei.

Caseta tehnică:

U-Banca Transilvania: Hargrove 23 (2 recuperări, 2 pase decisive, 1 intercepţie), Dykes 22 (9 recuperări, 2 intercepţii), Pasalic 11 (4 recuperari, 2 intercepţii), Torok 9 (12 recuperări, 2 intercepţii), Adamovic 6 (8 pase decisive, 1 recuperare, 2 intercepţii), Jawara 6 (4 recuperări, 2 pase decisive), Jucan 2 (6 recuperări, 1 pasă decisivă), Kuti 2, Baciu (2 recuperări), Kalnichenko (2 pase decisive, 2 intercepţii).

SCM U Craiova: Popescu 14, Durasovic 12, Johnson 12, Burlacu 11, Bozovic 7, Covington 5, Grubor 2.

„Am avut din nou un prim sfert în care nu executăm ce plănuim și automat adversarul răspunde. În momentul în care vom reuși să extindem la 40 de minute perioadele de joc constante, cred că cu atât mai mult se va schimba jocul nostru. Sunt sigur că, cu fiecare săptămână care trece, jocul nostru se va așeza. Încet-încet, oamenii noștri decisivi din punct de vedere ofensiv își intră în rol și capătă din ce în ce mai multă siguranță. Însă mai avem încă mult de lucru și eu sunt convins că nu suntem încă nici pe aproape de ceea ce putem. Nu a fost o decizie ușoară să rămână Zigeranovic pe banca, dar a trebuit să ne adaptăm jocul la ceea ce se întâmplă în campionat, se joacă fără pivoți clasici. Mergem la Mureș deciși să câștigăm, echipa aceasta vrea să câștige fiecare meci”, a declarat antrenorul Marcel Țenter la finalul jocului.

„Am arătat ca o echipă bună, însă e nevoie să o arătăm timp de 40 de minute. În această seară am arătat că suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului. A fost presiune pe noi, mai ales pe jucătorii străini, însă este ceva normal, face parte din meseria noastră”, a spus și Darius Hargrove.

Deși trebuia să se joacă la Cluj, baschetbaliștii clujeni vor disputa următoarea partidă la Târgu Mureș, din cauza indisponibilității Sălii Polivalente.

Astfel, meciul cu BC Mureș va avea loc vineri, 4 decembrie, ora 17:15, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș și va fi transmis de Digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.