VIDEO – Cum arătau tramvaiele, troleibuzele și autobuzele acum 24 de ani la Cluj-Napoca? Le mai țineți minte?

Parcul auto al regiei de transport public a municipiului Cluj-Napoca s-a modernizat de la an la an, iar investițiile municipalității în confortul pasagerilor au crescut exponențial.

Astfel, dacă acum am ajuns să circulăm în tramvaie și autobuze marca Mercedes, cu un confort ridicat, aer condiționat pe timpul verii, încălzire iarna sau să avem posibilitatea de a ne cumpăra bilete sau abonamente în mod digital sau prin SMS, acum 24 de ani toate acestea erau un vis SF prea frumos ca să fie adevărat deoarece mijloacele de transport în comun marca DAC și Timiș 2 erau complet depășite. Cei care au prins vremurile acelea și au călătorit cu ele știu despre ce vorbim.

Dacă sunteți mai tineri și vreți să vedeți cum arăta în 1996 flota de transport în comun sau faceți parte din generațiile care le-au prins, au călătorit cu ele și vreți să le revedeți, urmăriți înregistrarea de mai jos încărcată în 2011 pe Youtube și care prezintă primele autobuze, troleibuze sau tramvaie care au circulat pe străzile Clujului în anii ’90.

Clipul realizat de Dave Spencer a strâns puțin peste 41.000 de vizualizări.

One thought on “VIDEO – Cum arătau tramvaiele, troleibuzele și autobuzele acum 24 de ani la Cluj-Napoca? Le mai țineți minte?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.