VIDEO – Să râdem cu circarul Clujului, Liviu Alexa, șăfu la PSD Cluj: „Ce faceți, săracilor? Eu sunt bine sănătos, pă barosăneală”

Două înregistrări de mare angajament circulă pe grupurile interne ale social-democraților clujeni, realizate în trecut și publicate pe Facebook de actualul președinte interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, cunoscut mediului academic drept circarul Clujului.

Am găsit aceste video-uri cu „marele” lider politic și pentru că nu am putut să râdem singuri și să le ținem doar pentru noi, așa că am decis să le publicăm ca să râdă tot Clujul de acest băiețaș ajuns la 40 de ani, care dă dovadă de o imaturitate ieșită din comun și depășește granițelele penibilului prin ieșirile sale în spațiul public rezultate pe fondul consumului de alcool.

Ți-ai greșit cariera, Liviule, circar la Globus trebuia să te faci, ai talent. Vezi că McDonald’s își caută om pentru clownul Ronald, când nu mai merge cu politica te poți angaja acolo să faci și tu un ban cinstit, că oricum în presă nu mai exiști și nu mai dă nimeni doi bani pe tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.