Videochat-ul – de la un subiect tabu la o sursă importantă de venit

Pentru unii un subiect tabu, pentru alții o sursă constanta de venit, videochat-ul este activitate cunoscută de toți. Mulți nu știu că a fi model de videochat înseamnă să ai un job full-time, că trebuie să fii pregătit să investești în promovare și să știi cum să interacționezi.

videochat

Videochat-ul este o activitate 100% legală în România, fiind reglementată de legea 196/2003, care ulterior a fost modificată si completată prin legea 496 din 2004. Această activitate poate fi desfășurată fie în cadrul unui studio profesionist, fie de acasă, independent sau prin intermediul unui studio.

Inițial vei avea nevoie de un laptop, webcam și acces la internet. În cazul în care vei colabora cu un studio, vei primi asistență tehnică, vei avea parte de promovare cât și consiliere. Aceasta activitate este una strict confidențială, conversațiile dintre modele și clienti având caracter privat.

Avantajele desfășurării acestei activități de acasă sunt urmatoarele:

  • îți faci singură programul
  • intri online la ce ora vrei fără a fi constrânsă de un program anume
  • nu ești nevoită să te prezinți într-o anumită locație la o anumită oră, să ieși din casă în cazul în care plouă, ninge sau este caniculă etc.
  • esti propriul tău manager
  • poți să desfășori această activitate fără să fii deranjată sau să ai colegă de cameră
  • este o activitate pe care o poți desfășura de oriunde, poti face video chat in Galati într-o zi si in Brasov in a doua.

În cazul în care dorești să faci această activitate pe cont propriu, trebuie să administrezi tu detalii precum profile, detalii tehnice, conturi și plată. Video chat-ul de acasă, pe cont propriu, este mai degrabă recomandat modelelor care au deja experiență. Este mai avantajos ca la început, să alegi să lucrezi cu un studio, chiar dacă alegi varianta de a lucra de acasă, doarece vei primi training-uri și suport tehnic, vei învăța cum să interacționezi cu clienții.

Desi este considerata o activitate tabu, video chat-ul poate fi o experienta care te va ajuta sa iti schimbi perceptia asupra vietii, vei deveni mai increzatoare in propriile forte si vei avea ocazia sa realizezi un venit constant.

6 thoughts on “Videochat-ul – de la un subiect tabu la o sursă importantă de venit

  1. Intr-adevar, videochatul este o meserie banoasa si legala in Romania, asa ca e normal ca multe femei sa se simta tentate sa incerce sa devina modele. Insa e recomandat sa inceapa cu un studio de videochat mai intai, pana prind experienta si de-abia apoi sa incerce sa faca videochat de acasa.

  2. Desi parte incredibil, unele persoane care lucreaza in videochat ajung sa castige foarte multi bani, comparand cu media salariala de pe piata muncii.

  3. Ce bine ca exista persoane care stiu in ce consta meseria de model videochat. Chiar te ajuta sa te dezvolti ca om, sa prinzi incredere in tine si sa renunti la inhibitii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.