Vino la Green Party, pe acoperișul Iulius Mall Cluj, să sprijini proiectul „Scena Verde”

Toţi iubitorii de muzică şi susţinători ai proiectului „Scena Verde” sunt invitaţi la o petrecere inedită, pe acoperişul Iulius Mall Cluj. Green Party on the Roof este o nouă etapă în materializarea demersului cultural, care presupune realizarea primului teatru plutitor în aer liber din Cluj-Napoca.

Iulius-Mall-Cluj4

Joi, 21 mai 2015, de la ora 17.00, clujenii şi nu numai vor putea participa la un eveniment muzical pentru toate vârstele şi preferinţele şi, în acelaşi timp, vor putea contribui la sprijinirea proiectului „Scena Verde”. Green Party on the Roof este organizată de Societatea Culturală Filarmonia, care, în parteneriat cu Asociaţia Studenților Arhitecţi Cluj, a iniţiat demersul privind construirea primului teatru în aer liber din Cluj-Napoca, un pavilion pus pe o scenă realizată din PET-uri, care va pluti pe Lacul Gheorgheni. Evenimentul se va desfăşura pe acoperişul Iulius Mall Cluj, fiind o modalitate aparte de susţinere şi promovare a „Scenei Verzi”, având ca scop strângerea de fonduri pentru concretizarea acesteia.

Artiştii care vor încânta publicul au un repertoriu variat, participând în mod voluntar la sprijinirea proiectului. Printre invitaţi se numără: Tibi Codorean, Dragoş Stan, MC Dany, Punct ROM, 3 o’clock, Kate&the Band, Royal Avenue, Ad Libitum Voices, Axenia, Silvia şi Mircea Bariţchi-Gradea, Paul Adrian (DigitaLove), BeatJunkz (La Résistance), DJ Klaus EB (Grafformers) şi Sebha. Toţi cei care vor să susţină proiectul „Scena Verde” vor putea participa la Green Party on the Roof pe baza unei donaţii în valoare de 10 lei, fondurile strânse fiind utilizate pentru construcţia teatrului plutitor.

În plus, cei care mai vor să contribuie cu PET-uri pentru „Scena Verde” mai au la dispoziţie un singur centru de colectare, amplasat în faţa Iulius Mall Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.