Vitrina Advertising a fost inclusa in reteaua globala de agentii de publicitate independente AMIN

Cea mai cunoscuta agentie de publicitate clujeana, Vitrina Advertising, a devenit recent membră a reţelei globale de agenţii publicitare independente Advertising and Marketing International Network (AMIN), fiind prima dată când din această structură face parte şi o agenţie românească.

mihaela rus vitrina advertising
Foto: Mihaela Rus, director general Vitrina Advertising

De altfel, în cadrul AMIN fiecare companie membră este reprezentant unic al ţării sale de provenienţă.

Vitrina a fost selectată membru al AMIN ca urmare a experienţei de peste 21 de ani ca agenţie de publicitate full service, a reputaţiei în domeniu şi a standardelor calitative în serviciile oferite.

„Această afiliere ne creează deschidere la nivel global şi ne permite să le oferim actualilor noştri clienţi posibilitatea de a se promova oriunde doresc pe glob. De asemenea, apartenenţa la AMIN ne dă posibilitatea de a lucra cu clienţi internaţionali care doresc să intre pe piaţa românească. AMIN va însemna infuzie de know-how prin acces la cercetare şi metode noi de promovare”, a declarat Mihaela Rus, director general Vitrina Advertising, citată de forbes.ro.

Alăturarea Vitrina Advertising la AMIN a fost încheiată la Budapesta, printr-un acord de parteneriat între Mihaela Rus şi doi reprezentanţi ai reţelei: Gergely Erdos (Ungaria) – vicepreşedinte AMIN şi René van Gameren (Olanda) – secretar general AMIN.

Vitrina Advertising a fost înfiinţată în 1992, are sediul în Cluj-Napoca şi are o reprezentanţă în Bucureşti. Printre clienţii săi se numără: Ambient, Banca Transilvania, Kastamonu Romania, EXIMTUR, Frisomat, Energobit, ATP Exodus, Billa, Caroli Foods, Wens Travel, Danfoss, Epinvest, EVW Holding, UBB Cluj, UTCN Cluj, USAMV Cluj, Laropharm, Metro, Michelin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.