Vodafone a lansat smartphone-ul premium Smart Ultra 7 (P)

Portofoliul Vodafone România de smartphone-uri lansate sub marcă proprie s-a îmbogățit cu Smart Ultra 7, un nou model de terminal premium care oferă performanță puternică la un preț accesibil. Acesta este succesorul lui Smart Ultra 6, care a câștigat numeroase premii și a fost apreciat de experți.

vodafone smart ultra 7

Caracteristicile terminalului Vodafone Smart Ultra 7 includ procesor octa-core, 2 GB de RAM, memorie internă de 16 GB, care poate fi extinsă cu până la 32 GB, cu ajutorul unui card SD. Telefonul are sistem de operare Android™ 6.0 Marshmallow și ecran full HD de 5.5″ cu sticlă Dragontrail. Camera foto principală, de 13 MP și cu focalizare automată „Phase-Detection”, este dotată cu flash, la fel ca și cea frontală, de 5 MP.

Vodafone Smart Ultra 7 este disponibil la un preț începând de la 14 de euro, cu abonamentul Red 25.

De asemenea, portofoliul Vodafone România de smartphone-uri marcă proprie include alte două modele noi, Smart Mini 7 și Smart First 7. Smart Mini 7 are ecran HD de 4″, procesor quad-core, 512 MB de RAM şi spaţiu de stocare de 4 GB, extensibil până la 32 GB prin card SD. Terminalul Smart First 7 are un ecran HD de 3.5″, procesor quad-core, 512 MB de RAM şi spaţiu de stocare de 4 GB, ce poate fi extins prin card SD până la 64 GB. Acestea sunt disponibile la un preț începând de la 0 euro, cu abonamentul Smart 11.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 58 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 martie 2016, Vodafone avea 462 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 13,4 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.