Voleibaliștii campioni de la „U” Ardaf se reîntorc la locul faptei, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, unde au câștigat event-ul în 1996

Campionii echipei de volei masculin „U” Ardaf, supranumiți „Dracii Verzi”, se întorc după 20 de ani, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

u ardaf meci demonstrativ sala sporturilor horia demian 22 mai 2016Duminică, 22 mai, cu începere de la ora 17:00, va avea loc meciul demonstrativ dintre echipa „U” Ardaf, Campioană Națională și câștigătoare a Cupei României în 1996, și actuala echipă de volei masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj.

Lotul care a consemnat realizarea eventului în 1996, iar în 1997 a cucerit din nou Cupa României și a ieșit vicempioană, va fi prezent din nou pe parchetul Sălii Sporturilor în următoarea formulă: Aurel Vlaicu, Alexandru Man, Ovidiu Pițigoi, Mircea Dudaș, Stelian Grozav, Robert Tvardochlib, Gabriel Mărginean, Viorel Oprea, Dan Togan, Iulian Stoian, Valentin Sanislav, Antonian Pandele – maseur și antrenorul Neculae Pop, care a devenit maestru emerit al sportului din anul 1980.

Evenimentul are și o latură caritabilă.

Echipa de volei „U”Ardaf, împreună cu prietenii, organizează o strângere de fonduri pentru achiziționarea unei tastaturi speciale pentru dl. profesor Adamescu Vasile, cel mai iubit profesor de la Școala de Nevăzători din Cluj, actualmente pensionar, rămas orb și surd încă de la vârsta de 2 ani. Profesorul Adamescu Vasile a reușit în ciuda acestor dizabilități să găsească o modalitate de a comunica cu lumea, ba mai mult a reușit să-i învețe și pe alții să facă acest lucru, devenind astfel un profesor foarte bun. Această tastatură îi va fi dăruită dl. profesor Adamescu Vasile în pauza meciului demonstrativ dintre cele două generații.

În cadrul spectacolului vor avea loc tombole și concursuri cu premii surpriză.

Haideți să umplem sala ca pe vremuri! Va fi un eveniment special cu multe surprize! Împreună suntem U!

Mai multe detalii despre eveniment, cat și ultimele noutăți le puteți găsi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/events/189220594798261/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.