Voleibaliștii clujeni speră la o victorie sâmbătă în fața lui Dinamo

Echipa de volei masculin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj va evolua sâmbătă, 5 martie, pe terenul celor de la Dinamo București, într-un meci din etapa a XIX-a a Diviziei A1.

u cluj volei masculin

După victoria obținută runda trecută în fața celor de la CSM București, scor 3:0 (27:25, 25:16, 27:25), clujenii au un moral bun și speră să facă o nouă partidă bună, sâmbătă, și să obțină toate cele trei puncte. În cazul unui succes cu scorul de 3:0 sau 3:1 în fața celor de la Dinamo, U Cluj va urca un loc în clasament, depășindu-i chiar pe dinamoviști.

„Suntem în linie dreaptă și doar două victorii ne salvează. Suntem conștienți de asta și vom face tot posibilul să ne atingem obiectivul”, a declarat Bogdan Ungureanu, managerul formației universitare.

Partida din Sala Dinamo va începe la ora 16:00 și va fi arbitrată de o brigată formată din Lucian Năstase (A1) și George Grădinaru (A2), ambii fiind originari din Galați. Observator din partea Federației Române de Volei la acest meci va fi Jean Bratu, din Brăila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.