Voleiul clujean incepe anul pe teren propriu

Voleibalistele de la Universitatea Cluj au programat primul meci din returul Diviziei A1, sambata, 17 ianuarie, ora 14:30, pe teren propriu, impotriva lui CS Dinamo Romprest, intr-o partida care conteaza pentru etapa a XII-a. Meciul va avea loc in Sala Sporturilor „Horia Demian”.

voleibaliste CS U Cluj
Foto: Dan Porcutan (www.u-cluj.ro)

 

Înaintea disputării acestei partide, „studentele” antrenate de Dănuț Ciontoș se află pe ultima poziție a clasamentului, iar dinamovistele ocupă locul patru în Divizia A1. „Va fi un meci dificil în care întâlnim o echipă experimentată, cu o certă valoare în voleiul românesc. Din păcate nu am început pregătirea în formulă completă, deoarece avem două accidentate, Grama va fi indisponibilă tot returul de campionat, iar pe Ariton sperăm să o recuperăm pentru meciurile viitoare, dar sperăm într-un joc cât mai bun al echipei noastre pentru a nu dezamăgi spectatorii”, a declarat antrenorul voleibalistelor universitare, Dănuț Ciontoș.

Meciul va fi arbitrat de cuplul de arbitrii A1: Gigi Dumitru – A2: Răzvan Lupuțan, iar observator din partea FRV va fi Vasile Dușa.

Tot sambata, de la ora 18:30, voleibalistii pregatiti de Romeo Lotei vor primi vizita formatiei CSS 2 Baia Mare in Sala Sporturilor „Horia Demian”, in cadrul etapei a X-a a Diviziei A2 Vest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.